уторак, 15. април 2014.

7 novih besplatnih živih pozadina

уторак, 15. април 2014. - by Unknown 0

7 novih besplatnih živih pozadina

Žive pozadine su prilično zgodne, zar ne? One lako mogu oživeti početni ekran vašeg Android uređaja sa lepim animacijama, prelazima i efektima interakcije. Međutim, pronalaženje zaista dobre žive pozadine nije lagan zadatak. Ispod se nalazi 7 besplatnih živih pozadina koje bi trebalo da isprobate.

1. Gears 3D

Ova živa pozadina pretvara vaš početni ekran u nešto što nas podseća na unutrašnjost mehaničkog časovnika, i dopada nam se! U pozadinu je dodat i paralaksa efekat, tako da reaguje na naginjanje uređaja.

2. Sparkly

Volite nešto ravnije? Nema problema! Evo Sparkly-a – minimalistička živa pozadina koja generiše obrazac na vašem početnom ekranu. Možete prilagoditi oblik i boju pločica po svom ukusu.

3. Sony Xperia Z2 Live Wallpaper

Evo žive pozadine skinute sa Sony Xperia Z2 telefona i spremne za upotrebu. Međutim, postoji mogućnost da ova pozadina neće raditi na telefonima sa nižim rezolucijama ekrana. Imajte na umu da se boje talasa menjaju postepeno, te da ih vi ne možete sami podešavati.

4. Pixel Landscape

Verovatno možete reći koja popularna igra je inspirisala programera da napravi ovu pikselizovanu živu pozadinu. Besplatna verzija sadrži pokretne oblake, dok ostale pune verzije nude vremenske efekte i cikluse promene dana i noći.

5. Spring Live Wallpaper

Ova živa pozadina je idealna za prolećnu sezonu, sa svojim slikama inspirisanim prirodom i glatkim animacijama. Možete prilagoditi scenu biranjem pozadine, ili dodavanjem animiranih svetala i čestica.

6. Spring Flowers 3D

Evo još lepše žive pozadine sa proljećnom temom. Posjeduje glatku 3D grafiku i impresivan paralaksa efekat.

7. Hand Drawn City

Kao što ime sugeriše, ova živa pozadina sadrži privlačnu, ručno nacrtanu grafiku. Gledajte kako grad oživljava na vašem ekranu, sa pokretnim vozilima i dan-noć prelazima.


About the Author

Write admin description here..

0 коментара:

© 2013 IT Inovacije.