петак, 11. април 2014.

Asocijacije

петак, 11. април 2014. - by Unknown 0

Asocijacije, zanimljiva igrica za igranje u društvu

Asocijacije su društvena igra zabavnog i edukativnog karaktera koja zahteva dva ili više igrača. Cilj igre je da igač uz pomoć prijatelja pogodi zadati pojam koji može biti npr. naziv filma, istorijska ličnost, evropski grad, pevač i sl.

Pravila igre

Igrač koji pogađa pojam treba da držiti telefon u nivou čela, tako da je ekran telefona okrenut ka njegovim prijateljima. Prijatelji pomažu igraču da pogodi zadati pojam tako što pokušavaju da mu ga objasne glumeći, pevajući ili opisivajući ga. Cilj igre je da igrač pogodi što više pojmova u roku od 60 sekundi. U koliko igrač pogodi traženi pojam, prelazi na pogađanje sledećeg pojma tako što okreće ekran telefona ka dole i odmah zatim ga vraća u prvobitni položaj. U slučaju da igrač ne može da se seti tražene reči, okreće ekran telefona ka gore, pa ga odmah zatim vraća u prvobitni položaj, kako bi preskočio taj pojam i prešao na pogađanje sledećeg.

NAPOMENA: Ukoliko imate problema sa tim što neće da predje na drugi reč, pokušajte da u opcijama telefona uključe rotaciju ekrana kao i da ponovo kalibrišete senzor za rotaciju. Obe opcije se nalaze u Settings > Screen odnosno Podešavanja telefona > Ekran u zavisnosti od telefona i jezika na kom koristite. U koliko vam ni tada ne bude radilo, kontaktirate me putem aplikacije.




About the Author

Write admin description here..

0 коментара:

© 2013 IT Inovacije.